Concept

HET ALPCAMP GEVOEL

Met een AlpCamp Element geniet u van het buitenleven zonder de nadelen van het kamperen te ondervinden. Uw kinderen hebben dubbel plezier, wanneer zij na een dag skieen of fietsen op de camping thuiskomen en meteen het zwembad of de activiteiten zaal opzoeken. Vergelijk dat eens met een hotel waar zij de avonden doorbrengen met de Playmobil, achter de laptop of achter de TV. Omdat uw kinderen in een veilige omgeving veel bewegingsruimte en afleiding hebben, heeft u ook meer gelegenheid voor een ontspannen rustmoment of drankje met vrienden of familie.Voor gasten die eens in een andere omgeving willen vertoeven bieden wij de zekerheid dat onze accommodatie overal en altijd hetzelfde kwaliteitsniveau biedt. Een geruststellende gedachte. U weet wat u kunt verwachten. Bij AlpCamp bent u altijd in uw element !

SAMEN VAKANTIE BELEVEN

Bij AlpCamp draait alles om het samen beleven van een onvergetelijke vakantie. Daarom is onze accommodatie, de Alpcamp Element, ingericht voor groepen tot 8 personen. De tweede slaapkamer kan eenvoudig ter plaatse ingericht worden voor twee volwassenen of voor vier kinderen. Natuurlijk kunt u ook met slechts twee of vier personen goed terecht. Nog meer ruimte in dat geval

OOG VOOR MILIEU

Voor de bouw van de ‘Element’ maken wij gebruik van ecologisch verantwoorde en recyclebare bouwmaterialen. Daarna wordt de Element geplaatst op een kwaliteitscamping die ruimte, comfort en properheid biedt.

Kenmerken

De 8 unieke kenmerken van het AlCamp Concept garanderen een onvergetelijke vakantie-ervaring:

All Season

Geschikt voor verblijf in alle seizoenen

Nature

Contact met omgeving en natuur

Social

Een prettige sociale omgeving

Safe

Een hoge graad van veiligheid

Comfort

Zonder de nadelen van kamperen

Location

Unieke locaties

Space

Ruimte voor 2 - 8 personen

High End

Unieke combinatie van design & luxe