Bedrijf

12Camp BV houdt zich bezig met het ontwerp, de productie en de verkoop van de AlpCamp Element, een unieke glamping accommodatie die tevens geschikt is als tweede huis.
 Hoewel de Element nagenoeg perfect is, kunnen wij ook alternatieve ontwerpen in opdracht maken. Zo is er bijvoorbeeld al een basisontwerp beschikbaar voor een accommodatie van 90 m2. Maar ook kleinere versies van de ‘Element’ zijn mogelijk, waarbij te denken valt aan oppervlakten van 30 of 40 m2.

 

Het luxeniveau en de uitvoering van de accommodaties wordt met de klant besproken en conform het afgesproken budget uitgevoerd.
12Camp heeft meer concepten in ontwikkeling waarbij te denken valt aan luxe tenten voor VIPS tijdens grote evenementen of uitvoeringen die passen binnen een bepaalde natuurlijke omgeving.

AlpCamp is een compleet concept ontwikkeld door 12Camp BV. Dit concept omvat het ontwerpen, verkopen, plaatsen, onderhouden en verhuren van de Element in Alpenlanden. Er is nog niemand in geslaagd om een wintervaste glamping accommodatie te realiseren met een dergelijk luxe niveau. Onderzoek heeft uitgewezen dat er een grote groep toeristen is, die graag zou gaan kamperen, maar dit niet doet omdat er onvoldoende luxe (ontzorgde) accommodaties aangeboden worden. Deze groep wil 12Camp nu bedienen.  Ons eerste doel is om met de Element een goede dekking te bereiken onder een aantal topcampings in Oostenrijk, te beginnen met Tirol omdat dit gebied grote aantallen bezoekers trekt in zowel de winter als de zomer. Middels een uitgekiende promotiestrategie, een boekingsmodule die toegankelijk zal zijn voor campinghouders, eigenaren en 12Camp BV, zullen wij een hoge bezettingsgraad realiseren en een goed rendement voor alle betrokkenen. Simultaan maken wij voorbereidingen voor de introductie van het concept in andere Alpenlanden en overige gebieden met potentieel.